luni, 6 septembrie 2010

0375

"Grupa de tineri in paza si apararea unei lucrari de arta: KNOT BUCURESTI"

"Lucrarile de arta sunt constructii din lemn, zidarie, metal sau mixte. (...) Importanta lucrarilor de arta din punct de vedere militar, in situatii deosebite si in starea de razboi, impune trecerea la paza si apararea acestora. Apararea unei lucrari de arta sau a unui obiectiv important are unele particularitati in functie de pozitia geografica a acestora. (...) Detasamentele de tineret, destinate pentru paza si apararea unei lucrari de arta, statie de cale ferata sau alt obiectiv important pot participa, in subordinea subunitatilor militare sau de garzi patriotice, la indeplinirea urmatoarelor misiuni: siguranta nemijlocita a obiectivului prin patrule, pande, posturi de observare; nimicirea elementelor de cercetare-diversiune ale inamicului. (...) Comandantul de detasament va arata demonstrativ tinerilor cum se organizeaza si se duce lupta grupei de tineri pentru apararea unei lucrari de arta." (Manual de pregatire militara generala a tineretului pentru apararea patriei, Ed. Bucuresti 1984)

Activitate instructiv-educativa implicand membrii comunitatii locale pentru asigurarea bunei desfasurarii KNOT pe toata durata sederii in Bucuresti ROMANIA.

Experienta berlineza a KNOT-ului ne forteaza sa fim prevazatori si neincrezatori in propria capacitate de organizare la fata locului. Astfel, din initiativa proprie, nesiliti de nimeni de aceasta data, am alcatuit o lista cu posibile puncte slabe ale situatiei din Bucuresti: prezenta unor mase uriase de oameni flamanzi, incapacitatea de gestionare a situatiilor de criza (raniri, taieri, accidente prin cadere si strivire, pierderea unui membru sau a unei functii vitale, etc.), absenta regulilor de prezenta VIP, preventia incendiilor, indefinirea potentialului de autogestionare. Insa cel mai important este elementul material, urmand costurile de productie si sumele investite. KNOT-ul este rodul unei investii multinationale, initiate de nemti, sustinut de polonezi si avand o participare romaneasca. Toti stim ca Bucurestiul este un mediu mult mai periculos decat orase precum Berlin si Varsovia, situate la vest de noi. Infractiunea, criminalitatea, proxenetismul, vagabondajul, escrocheria economica, lipsa acuta a fortelor de ordine, toate aceastea duc la distrugerea de proprietate privata si alte fapte reprobabile. Cum bine stim, aceasta stare de lucruri a dus la consecinte grave in privinta binelui public si a proastei reputatii a tarii peste hotare. Strainilor le este frica sa vina in Romania, ne vorbeste toata lumea de rau, nimic nu functioneaza.


Descrierea programului de activitate zilnica:
PANDA: prezenta clandestina la KNOT, stand la panda inarmati.
RECRUTAREA: recrutarea elementelor posibil perturbatoare in favoarea KNOT.
CERCETARE FOTO: imagini cu toate activitati suspecte de la KNOT sau in jurul KNOT-ului.
PROCESARE: datele stranse vor fi trimise zilnic la punctul de control KNOT.
PROCES VERBAL: la finalul KNOT vom intocmi un procesul verbal cu activitatile suspecte.

Buget(negociabil) achizitionare armament procurat din piata chinezeasca (Dragonul Rosu):
- minimum 1 bucata mitraliera
- minimum 4 pistoale
- max. 10 laser pointere
- 2 sabii laser
- 2 phasere tip star trek
- 1 transportor blindat
- cozi de lopata, etc.

Niciun comentariu: